Gyártási technológia
Natúr gyümölcslevek semmilyen adalékanyagot (cukor, víz, színező- és aromaanyag, stb.) nem tartalmaznak. A csomagolásához egy különleges technológia áll rendelkezésre: a "bag-in-box" kiszerelés. A speciális csomagoláson túl a tartósítást a pasztőrözés szavatolja. Az egyre népszerűbbé váló "bag-in-box" technika lényege tulajdonképpen a nevében rejlik: maga a gyümölcslé egy jól szigetelő tömlőben van, amelyet egy kartondobozba teszünk a könnyebb tárolhatóság érdekében. A folyadék egy kis csapon keresztül nyerhető ki, amely légmentesen zár, így a tömlőben található folyadékot nem szükséges vegyszerekkel tartósítani, ennek ellenére felbontás után három hétig fogyasztható. Felbontatlanul egy évig is eltartható minőségromlás nélkül.
Az almalé
-készítés már "bejáratott" folyamat. A kiépített technológia a következő sorokat tartalmazza:

- A fáról leszedett gyümölcs a mosótartályba kerül, majd egy szállítószalagon nagy-nyomású fúvókák távolítják el a szennyeződéseket.
- A gyümölcs válogatása kézzel történik.
- A kiválogatott gyümölcs futószalagon keresztül jut be a darálóba.
- A gyümölcsmasszából mechanikus szalagprés sajtolja ki a levet.
- A gyümölcslé rozsdamentes acéltartályokba kerül, ahol néhány órát ülepedik.
- A kipréselt gyümölcslé a pasztörizálóba érkezik meg 85°C-os hőkezelésre.
- A hőkezelt natúrlé fóliatasakba kerül, amit papírdobozba csomagolnak.
- Nem megy veszendőbe a kipréselt gyümölcsmassza sem, ez az anyag vadtakarmányként kerül hasznosításra.